back

PosAm TechDays online | Infraštruktúra ako kód

PosAm
Publikované 11.2.2021

Dynamicky sa meniace podmienky na trhu si vyžadujú schopnosť firiem rýchlo a efektívne reagovať na zmeny. To vytvára veľký tlak na agilitu spoločnosti a firemné zdroje. Jedným z určujúcich faktorov pružnej adaptácie firmy je flexibilita firemných IT systémov a kvalita ich podpornej infraštruktúry, ktoré vedú  k efektívnemu nastaveniu a dokonalému fungovaniu biznisu.

V spolupráci s partnerom, spoločnosťou Hitachi Vantara, sme zorganizovali virtuálne podujatie, ktoré prinieslo návod na zvýšenie flexibility firemnej IT infraštruktúry. PosAm ponúka vlastné  know-how overené a vyladené na mnohých reálnych projektoch a profesionálne konzultačné a implementačné kapacity, ktoré umožňujú IT prostredia vytvárať a prepájať automatizovane a tým dosiahnuť vysoko efektívne riešenia a zároveň šetriť investičné a prevádzkové IT rozpočty. O svojej skúsenosti s budovaním digitálnej infraštruktúry v Slovak Telekom porozprával aj p. Ivan Lichner, Manažér IT Automatizácie, Slovak Telekom a T-Mobile Česká republika.

Pozrite si naše podujatie na web stránke. Okrem prezentácií tam nájdete aj záznam celej konferencie.
Ak vás téma zaujala, kontaktujte nás.

Ďalšie aktuality

Moderné riešenia na správu a ochranu dát

Moderné riešenia na správu a ochranu dát
PosAm TechDays – služby starostlivosti a prevádzky IT infraštruktúry

PosAm TechDays je odborná konferencia našej spoločnosti, ktorá našim súčasným aj potenciálnym zákazníkom zo sféry utility, telco, banky, poisťovne a priemysel prináša novinky z oblastí, ktorým sa PosAm venuje.

PosAm TechDays – služby starostlivosti a prevádzky IT infraštruktúry
TREND konferencia Parkovacia politika 2023

TREND v apríli zorganizoval špecializovanú konferenciu, ktorá sa podrobne venovala problematike parkovania v našich mestských samosprávach. PosAm a mestský parkovací systém ParkDots boli pritom.

TREND konferencia Parkovacia politika 2023

Používate zastaralý prehliadač. Môžete si ho aktualizovať na tejto stránke.