back

Full-stack Academy registrácia otvorená do 14.2.2022

PosAm
Publikované 15.12.2021

Chceš získať perspektívnu kvalifikáciu a prax už počas štúdia?

Môžeš sa učiť vyvíjať sám, môžeš sa učiť od teoretikov v kurzoch alebo prídeš do Full-Stack Academy a začneš svoju kariéru v tíme ľudí, ktorí majú skúsenosť s riešením „enterprise“ projektov. Naučíš sa, ako riešiť moderné javascriptové frontendy napojené na cloud-scale java backend vo veľkých tímoch a reálnych projektoch. Novinkou tohto ročníka je rozšírenie obsahu akadémie o samostatný DevOps blok s témami ako GitLab, Hashicorp stack či Azure Cloud. Ak rozmýšľaš o úspešnej kariére v IT oblasti, toto je tvoja cesta.

Celú Full-Stack Academy absolvuješ formou profesionálnych kurzov, prednášok, workshopov a prácou na praktických úlohách pod vedením odborníkov z PosAm-u. A navyše, všetko bude prebiehať online formou z pohodlia domova! 🙂 Počas úvodných prednášok Full-Stack Academy účastníci dostávajú motivujúce štipendium v hodnote 1 000 Eur, pričom záverom celej Full-Stack Academy bude odprezentovanie projektov.Výnimočný záverečný projekt navyše získa jednorazovú odmenu ďalších 1 000 Eur!

Pre samotných absolventov je pripravená nadštandardná pracovná ponuka u nás v PosAme s mnohými ďalšími možnosťami rozvoja a účasťou na zahraničných konferenciách.

Ak rozmýšľaš o úspešnej kariére v IT oblasti, toto je tvoja cesta. Chcem vedieť viac

Prihlás sa do Full-Stack Academy ešte dnes!

Ďalšie aktuality

Moderné riešenia na správu a ochranu dát

Moderné riešenia na správu a ochranu dát
PosAm TechDays – služby starostlivosti a prevádzky IT infraštruktúry

PosAm TechDays je odborná konferencia našej spoločnosti, ktorá našim súčasným aj potenciálnym zákazníkom zo sféry utility, telco, banky, poisťovne a priemysel prináša novinky z oblastí, ktorým sa PosAm venuje.

PosAm TechDays – služby starostlivosti a prevádzky IT infraštruktúry
TREND konferencia Parkovacia politika 2023

TREND v apríli zorganizoval špecializovanú konferenciu, ktorá sa podrobne venovala problematike parkovania v našich mestských samosprávach. PosAm a mestský parkovací systém ParkDots boli pritom.

TREND konferencia Parkovacia politika 2023

Používate zastaralý prehliadač. Môžete si ho aktualizovať na tejto stránke.